Båtar

Kulkuri 34 Lång

Jag har tillgång till tre båtar i olika storleksklasser, lämpade för allt från spinnfiske och vertikal till trolling. Min Kulkuri 34 Lång erbjuder högsta komfort där du sitter bekvämt i biostolar, omgiven av den senaste elektroniken från Garmin i väntan på att fisken skall hugga. Det finns även gott om plats i den uppvärmda hytten där det är varmt och gott under de kalla turerna. 

Med en längd på 11,9 m, bredd 3,4 m och vikt 6,5 ton är Kulkurin extremt stabil och sjösäker. Max antal kunder är 10. Båten är utrustad med den senaste marinelektroniken från Garmin inkl. Panoptics, Radar, Autopilot, VHF, Fish Hawk och elektriska djupriggar från Cannon. För extra komfort finns toalett ombord och för extra trygghet finns en livflotte.

Rio 700 Cabin Fish

Båten är en Rio 700 Cabin Fish med en inombords Yanmar turbodiesel på 200hk. Inombordsmotorn avger härlig värme i hytten under passet så att vi kan fiska även under dem kallaste dagarna. Båten är ingen racermaskin, men tar sig fram i upp till 22 knop i flesta väder. Båten är mycket stabil med ett stort akterdäck och dem finaste dagarna kan man ligga och sola på taket i väntan på huggen.

Båtens längd är 7,3 m och tar upp till 8 passagerare. Dock är det lagom med max 4 gäster per tur. Båten är utrustad med den senaste marinelektroniken från Garmin inkl. Panoptics, Radar, Autopilot, VHF, Fish Hawk och elektriska djupriggar från Cannon. 

Patriot 620

Patriot 620 är en stabil och sjösäker båt perfekt anpassad till spinnfiske efter gädda eller abborre samt vertikal efter röding. Båten är utrustad med Ps 30 och Livescope LVS 34. Max antal kunder är 4.