Priser & paket

Vi erbjuder kompletta paket

För att underlätta för våra kunder erbjuder vi kompletta paket med guidat fiske och boende i nära anslutning till rampen.

Boende

För endast 300 kr per person/natt kan vi i samband med din guidade tur även erbjuda enklare boende central i Motala nära våra fiskevatten.

Vårt boende består av ett flertal rum med 4 bäddar i varje, och tillgång till gemensamma utrymmen såsom kök, dusch och toaletter. Självklart finns det även tillgång till WiFi.

 

Trolling

För företag är alla priser exklusive moms.
Minimidebitering två personer.

Halvdag 1500 kr per person
Heldag  1900 kr per person
Hyr mig och hela båten för 6000 kr, max 4 pers

Bokningsavgift om 1500 kr tas ut för att låsa datumet. Bokningsavgift återbetalas ej. Om resan inte blir av så har man självklart dem 1500 kr tillgodo.

Mat

Vid en längre vistelse där boende är bokat kan vi rekommendera och även hjälpa till att boka mat från närliggande restauranger. Till sjön rekommenderas att passagerarna tar med lunch eller middag. Glöm dock inte kaffe och fika. Att bjuda guiden är ett stort plus!

Redo för en magisk upplevelse?

Jag erbjuder dig och dina vänner, eller kollegor, chansen till ett riktigt bra fiske, och en underbar upplevelse. Vi utgår från era önskemål och skräddarsyr ett program utifrån det. Inga förkunskaper krävs och vi har professionell sportfiskeutrustning för hela sällskapet.