Trygghet

Båt och Utrustning

Båten är en Rio 700 Cabin Fish med en inombords Yanmar turbodiesel på 200hk. Inombordsmotorn avger härlig värme i hytten under passet så att vi kan fiska även under dem kallaste dagarna. Båten är ingen racermaskin, men tar sig fram i upp till 22 knop i flesta väder. Båten är mycket stabil med ett stort akterdäck och dem finaste dagarna kan man ligga och sola på taket i väntan på huggen.

Båtens längd är 7,3 m och tar upp till 8 passagerare. Dock är det lagom med max 4 gäster per tur. Båten är utrustad med den senaste marinelektroniken från Garmin inkl. Panoptics, Radar, Autopilot, VHF, Fish Hawk och elektriska djupriggar från Cannon. Ombord på båten har du även tillgång till WiFi.

Försäkring

Din säkerhet är väldigt viktig. Samtliga passagerare får låna CE-godkända flytvästar eller flytoveraller. Livflotte finns på båten.

För er trygghet är utrustning och passagerare försäkrade via min företagsförsäkring.

Utbildning

Med Fartygsbefälsexamen klass 8, VHF, HLR så ni är alltid i trygga händer med mig. Båten har den säkerhetsutrustning som krävs i form av navigation/kommunikationsutrustning, brandsläckare samt nödraketer/nödbloss

Företaget

Företaget är momsregistrerat och drivs av mig, Rade Brodic. Jag innehar alla nödvändiga certifikat och försäkringar för att bedriva guidat fiske, som täcker både passagerare och utrustning.

Redo för en magisk upplevelse?

Jag erbjuder dig och dina vänner, eller kollegor, chansen till ett riktigt bra fiske, och en underbar upplevelse. Vi utgår från era önskemål och skräddarsyr ett program utifrån det. Inga förkunskaper krävs och vi har professionell sportfiskeutrustning för hela sällskapet.